screenhunter_87-oct-14-14-50Разград, кв. Гецово ул. Ивайло № 2
0899831622, 0892470111
traktor.bg@abv.bg
http://www.agricorp.eu

 

Фирма АГРИКОРП е една от емблематичните фирми за страната в областта на търговията със земеделска техника и специализиран сервиз. Фирмата е надежден партньор на земеделци и животновъди от цялата страна.

fotorcreatedСъс своите търговски и сервизни бази в Разград, Силистра, Обнова и Монтана, стремежът и фирмената цел е винаги в удобство на клиентите да доставя качествена услуга и адекватна помощ на своите партньори.

Ускореното развитие на земеделието в България и повишените изисквания за производителност, качество на продукцията и икономия на горива е една от причините АГРИКОРП да доставя за българските земеделци машини и прикачен инвентар от най-висок клас като марките Steyr и Regent (Австрия), BUHLER (Канада), HATTAT (Турция), EXPOM (Полша), Rostselmash (Русия) и други. Амбициите на фирмата са увеличаване на пазарния дял в страната като предлага на своите клиенти техника и сервиз според техните очаквания и изисквания.

Продажбите на дружеството са ориентирани към клиентски сегмент, който се характеризира с голям брой потребители. Взаимоотношенията с клиентите не приключват с процеса на еднократна продажба. След осъществяването на продажба на техниката, взаимоотношенията продължават, но вече по повод обслужването и сервиза на машините. Когато възникне необходимост от нова техника, клиентите отново се обръщат към АГРИКОРП.

Изнесени търговски и технически представителства са оборудвани с резервни части, инструменти и машини за обезпечаване на диагностика и ремонт на продадените машини. Чрез тях практически се покрива цялата територия на страната – регионите, където се извършва активно земеделие.
Мениджърският екип е убеден, че само фирмите с качествено обслужване ще оцеляват и развиват в динамичната конкурентна среда и повишени изисквания на пазара.

 

Related Posts