гр. София, ж.к. Гео Милев, ул. Николай Коперник 22, офис 3
0884 09 12 41; 0884 95 16 10

https://agredo.bg

 

 

 

АГРЕДО е компания с богат опит в съвременното земеделие. Нашата цел е да предоставим активни решения на българските земеделци. Изборът на подходящи семена е една от най-важните задачи пред всеки фермер. Tрезвият анализ на нашата индустрия през последните години показа, че успехът спохожда тези, които ограничават стреса и управляват процесите на производство.

Ние работим активно в тези две посоки:

Предлагане на качествени семена.
Преодоляване на стреса и ограничаване влиянието на неблагоприятните фактори по време на вегетация с подкрепата на нашите партньори DAYMSA и KWS MOMONT.
DESARROLLO AGRI’COLA Y MINERO, S.A – DAYMSA е компания, посветена на разработването, производството и пускането на пазара на фитопротектори и специални продукти за селското стопанство.

DAYMSA започва своето производство и търговска дейност в Испания през 1979 с една много специфична мисия: да разработи неотдавна разкритите находища на Леонардит и да произвежда уникални продукти за земеделието: физиологични стимулатори, активатори на метаболизма, подобрители на добива, подобрители на почвата, защитни индуктори, микроелементи.

KWS MOMONT е част от KWS и е водеща в съвременната селекцията на растителни видове. Създадена през 1860 г. във Франция KWS MOMONT разполага с важни ресурси за посрещане на нуждите на пазара за семена с широк и ефективен набор от сортове и хибриди. Силно желани и търсени от земеделците са сортовете житни култури, хибридите маслодайна рапица, царевица, грах и др.

Добре дошли в АГРЕДО, началото на вашата промяна с активни решения!

 

ПРОДУКТИ:

БИОСТИМУЛАТОРИ

 

Можете да ни намерите на адрес:

Агредо- Централен офис- София
Централна България (офис Плевен)
Централна България (офис Велико Търново)
Централна България (офис Севлиево)
Южна България (офис Пловдив)
Североизточна България (офис Варна)
Южна България (офис Стара Загора)

Related Posts