ScreenHunter_1584 Oct. 20 11.52
Червен бряг, ул. Славейков 2
065992151
tdinkov@melko.com
http://www.melko.bg
Голяма Мелница Червен Бряг ООД извършва преработка на зърно и търговия с брашно. Мелницата и производствената база се намират в град Червен бряг.

ScreenHunter_5530 Mar. 27 16.17Дружеството е един от главните производители на брашно с търговската марка Мелко, с гарантирано високо качество и произход. Брашно Мелко е разпространено в цялата страна и притежава над 15% от пазарния дял.

Фирмата разполага с модерно оборудвана лаборатория, в която се извършва пълен анализ на зърното и брашното. Лабораторията дава възможност за разработка на нови продукти, като се повишава качеството и се следи постоянно за доставяните и закупувани суровини, които се използват в процеса на производство на брашно.

Мелницата разполага с пекарна, в която се тества всяка произведена партида брашно, за да се гарантира високото качество и да се провери, дали брашното отговаря на поставените стандарти.

Голяма Мелница Червен Бряг ООД разполага с високотехнологично немско оборудване, отговарящо на всички стандарти за качество. Дружеството има изградена добра организация на труда.

Мелницата разполага със силозни клетки за сортиране на пшеницата по качествени показатели. Силозите са снабдени с прецизна смесителна система, позволяваща производството на продукция с различни характеристики, в зависимост от използваните количества пшеница.

Фирмата предлага на своите клиенти разфасовки от 0,5 кг до 50 кг. Предоставя се също така възможност за насипно закупуване на брашно.

В мелницата се произвеждат: бяло брашно, типово брашно, брашно Добруджа, пшеничен гриз и брашно тип 450.

ГОЛЯМА МЕЛНИЦА ЧЕРВЕН БРЯГ ООД е една от седемте мелници, произвеждащи брашна МЕЛКО.

Брашната МЕЛКО са гаранция за висококачествен продукт с гарантиран произход. МЕЛКО притежава над 15% пазарен дял и се дистрибутира в цялата страна.

ScreenHunter_1585 Oct. 20 12.05Приоритети на фирма са качеството на продукта и удовлетвореността на клиента.

Разполагаме с най-модерната лаборатория в страната и можем да правим пълен анализ на зърното и на брашното. Това ни дава възможност да разработваме нови продукти с по-добро качество и да следим качеството на суровините, които купуваме и брашната, които произвеждаме.

Имаме и пекарна зала, където тестваме всяка партида брашна, за да сме сигурни, че всяка една доставка отговаря на нашите високи стандарти.

Ние сме в постоянен контакт с най-развитите европейски фирми и институти, за да можем винаги първи да предложим на нашите клиенти най-новите световни иновации.

Освен добрата организация на дейността, мелниците МЕЛКО разполагат и с най-модерно немско оборудване на изключително високо ниво. Това оборудване отговаря на всички стандарти за качество.

Наред с технологичната си модернизация, всяка мелница има на свое разположение над четиридесет силозни клетки, които дават възможност за сортиране на пшеницата по различни качествени показатели с цел прецизно смесване и производство на голямо разнообразие от продукти с различни характеристики, съобразени със специфичните нужди на клиентите, и с винаги постоянно качество.

ScreenHunter_1588 Oct. 20 12.05За удобство и улеснение работата на клиентите продуктите МЕЛКО се предлагат във всички видове разфасовки от 0,5 кг., 1 кг., 2 кг., 5 кг., 10 кг., 25 кг., 50 кг., биг баг и насипно.

Фирмата предлага пълна гама продукти. Започвайки от основните брашна, добре познати на пазара и традиционно използвани в производството на масовите хлябове – Бяло, Добруджа и Типово брашно, през изцяло натуралните продукти – брашно тип 450 и пшеничен грис, радващи се на широка популярност сред професионалните сладкари и любителите кулинари.

Производство на брашно:

  • Бяло
  • Добруджа
  • Типово
  • Брашно тип 450
  • Пшеничен грис
  • Подобрители Стратос
  • Премикси.

Карта на обекта